'Heerenveen heeft doelman Miazek (24) op proef'

18 november 2020, 10:14

SC Heerenveen heeft de Poolse keeper Kamil Miazek (24, op archiefbeeld) momenteel op proef. De doelman, met een verleden bij Feyenoord, is transfervrij na zijn vertrek bij Leeds United en mag een contract proberen te verdienen in het Abe Lenstra Stadion. De Friezen zijn nog altijd op zoek naar een stand-in achter Erwin Mulder.

Dat schrijft de Leeuwarder Courant. Miazek speelde overigens niet bij Leeds United, waar hij de afgelopen drie jaar onder contract stond. Daarvoor speelde hij in de jeugdopleiding van Feyenoord, zonder dat hij ook voor die club in actie kwam in de hoofdmacht. Tussendoor speelde hij één seizoen voor het Poolse Chojniczanka Chojnice (tweede niveau), voor wie hij wél vier duels speelde en daar zijn debuut maakte in het profvoetbal.

Achter Mulder is Heerenveen nog altijd op zoek naar een tweede keeper, aangezien diens stand-in Jaimy Kroesen nog erg onervaren is. Ook de zelfopgeleide Jan Bekkema (hij keerde deze zomer terug van SV Straelen) staat onder contract in het Abe Lenstra Stadion, maar dat is vooral voor het O21-team. Een extra keeper voor de selectie van Johnny Jansen is derhalve geen overbodige luxe. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen