Dessers over kansen onder Van den Brom: "Concurrentie groot"

18 november 2020, 08:18

Cyriel Dessers (25) heeft zijn draai nog niet volledig gevonden in België bij RC Genk. De aanvaller had te maken met drie verschillende trainers, raakte geblesseerd en zag zijn directe concurrent Paul Onuachu veel scoren. Toch houdt hij vertrouwen, ondanks dat zijn eerdere werkrelatie met John van den Brom bij FC Utrecht niet lang duurde. "Het is een topclub, de concurrentie is groot, dus ik weet hoe het kan gaan. Ik ben er niet boos over."

Dat vertelt hij tegenover TC/Tubantia over zijn situatie in België, waar hij drie doelpunten (twee strafschoppen) maakte in zijn eerste acht wedstrijden. "Ik houd er ook niet van om alleen aan de korte termijn te denken. Ik heb me voorgenomen dat ik in mijn eerste seizoen de rust bewaar en in het tweede een gooi doe naar de titel van topscorer", blijft de van Heracles Almelo overgestapte positief.

Ondanks dat Van den Brom bij Genk werd aangesteld, juist de coach die hem bij FC Utrecht liet gaan. "Cyriel heeft mij verrast met zijn mentaliteit op training. Hij kwam naar KRC Genk met hoge verwachtingen, maar hij heeft ook de juiste mentaliteit", zei Van den Brom eerder al over de eerste indruk van de spits eerder in de Belgische media over Dessers, die dan ook positief blijft.

"Genk heeft me gehaald met een plan, dus wat dat betreft ben ik benieuwd hoe het de komende tijd gaat", aldus de aanvaller, die Heracles naar eigen zeggen wel mist. "Ik mis Almelo. Mijn leven daar, de mooie mensen als materiaalman Martin en teammanager Edwin, de assistenten en de spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen