'De Boer wisselt drie keer in basis: Malen, Stengs en Van Aanholt'

18 november 2020, 07:44

Frank de Boer kiest er vermoedelijk voor om met name de voorhoede van het Nederlands elftal er anders uit te laten zien op bezoek bij Polen woensdagavond. Niet Luuk de Jong, maar Donyell Malen wordt in de spits verwacht, vermoedelijk geflankeerd door Calvin Stengs boven Steven Berghuis. Ook zal Patrick van Aanholt vermoedelijk de voorkeur krijgen boven Owen Wijndal.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Dat zijn de enige drie veranderingen die worden verwacht bij het Nederlands elftal, waar Tim Krul dus opnieuw het doel verdedigt en de achterhoede met Denzel Dumfries, Stefan de Vrij en Daley Blind verder ongewijzigd wordt verwacht ten opzichte van het treffen met Bosnië en Herzegovina. Wijndal maakte in de eerste twee interlands ook al veel minuten, al geldt dat ook voor Blind. 

Lees ook: De Boer kondigt wijzigingen aan bij Oranje in Polen: "Frisse benen"

Ook het middenveld, waarop Frenkie de Jong en Georginio Wijnaldum op scherp staan, is vermoedelijk hetzelfde, waardoor Davy Klaassen opnieuw de voorkeur gaat krijgen boven Donny van de Beek. Dat betekent wel dat het drietal deze interlandperiode heel veel minuten gaat maken: Klaassen en De Jong staan nu al op anderhalve wedstrijd.

Voorin blijft vermoedelijk alleen Memphis Depay staan: bondscoach De Boer kondigde al aan dat er wat 'frisse benen' aan de aftrap zullen verschijnen. Door het ontbreken van Ryan Babel (positieve coronatest) heeft de keuzeheer negentien veldspelers en drie keepers tot zijn beschikking voor de laatste wedstrijd van de Nations League.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Krul; Dumfries, De Vrij, Blind, Van Aanholt; F. De Jong, Klaassen, Wijnaldum; Stengs, Malen, Depay.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen