Pechvogel Hazard haakt definitief af voor wedstrijd van België

30 november 2020, 13:42

Eden Hazard kan de Belgische nationale ploeg ook woensdag tegen Denemarken niet van dienst zijn. De aanvaller van Real Madrid is niet fit genoeg en verblijft nog steeds in Spanje. Bondscoach Roberto Martinez heeft bevestigd dat Hazard niet op de valreep alsnog naar België zal komen.

"Eden keek ernaar uit om alsnog aan te sluiten bij de groep en zo nog te kunnen spelen voor de Duivels in 2020. Maar hij heeft gewoon te veel pech gehad dit jaar. Ik ben zeker dat we in 2021 de beste versie van Eden zullen zien", sprak bondscoach Roberto Martinez op zijn persmoment. Naar verluidt heeft Hazard het coronavirus onder de leden, maar Martinez wilde dat niet bevestigen.

"Ik heb het gevoel dat hij klaar zou zijn geraakt tegen het weekend, maar morgen is nog te vroeg. De tijd stond in deze niet aan onze kant", zei Martinez. Het is een nieuwe teleurstelling voor Hazard, wiens broertje tegen Engeland (2-0 winst) wel in de basis stond. Sinds zijn transfer naar Real Madrid loopt het voor geen meter bij Hazard, die vorig seizoen slechts één goal maakte voor zijn club in de competitie. Dit seizoen kwam hij pas één competitieduel in actie door tal van fysieke problemen.

Zonder hem, en ook zonder de geschorsten Thomas Meunier en Axel Witsel, moet België zien te winnen van Denemarken. Een remise is genoeg voor het bereiken van de Final Four na de zege op Frankrijk, maar een nederlaag - in welke hoedanigheid an ook - betekent de tweede plek achter Denemarken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen