Auassar vindt dat Harroui moet wachten: "Club uit top-5"

17 november 2020, 21:40

Abdou Harroui wilde in de zomer graag naar FC Groningen vertrekken, maar zag dat zijn Sparta Rotterdam er niet uitkwam met de noorderlingen. Het is de vraag wanneer de speler van Jong Oranje nu alsnog een transfer gaat maken. Sparta-aanvoerder Adil Auassar adviseert zijn collega om geduldig te blijven.

"FC Groningen is een mooie club", vertelt Auassar tegen RTV Rijnmond. "Maar ik zou hem adviseren om nog even te wachten. Hij zit bij Sparta en zo ver onder Groningen staan wij meestal niet. Nog even wachten en kijken of een club in de top-5 komt. Daar reken ik AZ en Utrecht bij. Dat zou een mooie vervolgstap voor hem zijn."

Sparta staat dertiende in de Eredivisie en won voor de interlandperiode bij RKC Waalwijk. Dat was een broodnodige zege, weet Auassar. "We hebben een moeilijk begin gehad, dat heeft ons niet op weg geholpen. Maar die overwinning op RKC heeft echt goed gedaan. Een bevestiging dat we goed bezig zijn", vindt de routinier. Hij is ook van mening dat de huidige tactieken prima zijn voor de selectie die er staat. "Iedereen was lovend over ons na de wedstrijd in De Kuip. Tegen Heerenveen ging het niet goed en daarna lag het aan het systeem. We staan er goed op en maken het tegenstanders moeilijk. We zetten hoog druk, ook uit bij RKC. We laten dat regelmatig zien, dus ik ben best positief."

De winst op RKC was pas de eerste driepunter voor Sparta dit seizoen. In de eerste acht duels speelde het al wel drie keer gelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen