Polen hoopt dat Lewandowski inzetbaar is tegen Oranje

17 november 2020, 18:35

In Polen is er nog altijd hoop dat Robert Lewandowski woensdag tegen Nederland zijn opwachting kan gaan maken. De spits van Bayern München ondervindt hinder van een bilblessure die hij opliep tegen Italië (2-0), al gingen er ook geluiden dat hij op gespannen voet leeft met bondscoach Jerzy Brzeczek en daardoor niet wil spelen. De bondscoach stelt dat het koek en ei is tussen beide partijen.

De 32-jarige spits zou niet willen spelen tegen Oranje, uit onvrede uit de tactieken en de plannen van de keuzeheer. Niet voor niets uitte de captain stevige kritiek na het verlies tegen de Italianen, door onder meer te stellen dat zijn ploeg tactisch afgetroefd werd. Volgens de keuzeheer is er echter geen reden voor paniek. "Na zo'n wedstrijd is er natuurlijk een zekere teleurstelling. Niet alleen bij Robert, bij ons allemaal. Roberts gedrag was een beetje ongelukkig, zeker omdat hij aanvoerder is, maar ik kan wel begrijpen waarom hij zich zo voelt", zei Brzeczek volgens Voetbal International daags voor de wedstrijd.

Volgens hem is het dan ook niet aan de orde dat Lewandowski niet wil spelen voor zijn land. "Ik heb net met Robert gesproken. Hij kan meetrainen met de ploeg en ik hoop dat alles oké is en dat hij morgen tot onze beschikking staat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen