Vierdeklasser in Spanje wil Eto'o halen: "Vijftig procent kans"

17 november 2020, 18:20

Racing Murcia hoopt te stunten met de komst van Samuel Eto'o, die al een tijdje niet meer op niveau gespeeld heeft. De 39-jarige spits zit al een jaar zonder werkgever na zijn vertrek uit Qatar, maar kan mogelijk weer aan de slag in de vierde klasse van Spanje. De club komt namelijk uit op vierde niveau van de betaalde competities.

"Op dit moment schat ik onze kansen op het binnenhalen van Samuel in op vijftig procent", zegt voorzitter Morris Pagniello tegen Marca over de voormalig topspits. "Volgende week weten we of het gaat lukken of niet. Als het niet lukt, hebben we nog een Plan B", zegt de preses van de ploeg van het vierde niveau van Spanje. In december neemt Racing Murcia het op tegen Levante, dat uitkomt in de hoogste divisie. Pagniello hoopt in dat bekerduel over Eto'o te kunnen beschikken.

"Het is duidelijk dat die wedstrijd erg belangrijk is voor ons", zegt de preses. Eerder had hij al als optie om de wedstrijd in de Emiraten te laten spelen, omdat het voor sponsors interessant kon zijn. "We hebben veel investeerders die daarbij willen helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen