Zwitserland - Oekraïne afgelast wegens corona

17 november 2020, 16:37   Bijgewerkt: 17 november 2020, 17:01

De ontmoeting tussen Zwitserland en Oekraïne is van de baan. Beide landen zouden dinsdagavond de degens kruisen in de Nations League, maar hebben de wedstrijd afgelast zien worden. Op last van de gezondheidsautoriteiten in Luzern is besloten dat de complete ploeg van Oekraïne in quarantaine moet.

Zodoende kan de wedstrijd geen doorgang vinden. De complete selectie van de tegenstander van Oranje op het EK moet in isolatie omdat er drie besmettingen zijn in de ploeg. Eduard Sobol, Yevhen Makarenko en Dmytro Riznyk hebben een positieve test afgelegd. Als gevolg daarvan moet de complete selectie van bondscoach Andriy Shevchenko in isolatie.

De wedstrijd van vanavond zou het laatste duel zijn in Groep 4 van Divisie A in de Nations League. Zwitserland stond laatste met drie punten, terwijl Oekraïne op zes punten staat. Bij verlies zou Zwitserland dus zeker zijn van degradatie naar Divisie B. Oekraïne verloor afgelopen zaterdag nog met 3-1 van Duitsland. Onduidelijk is nog wanneer het duel ingehaald kan worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen