Van Bommel voelt zich 'zeker niet te groot' voor FC Utrecht

17 november 2020, 14:04

Mark van Bommel (43) sluit een avontuur bij FC Utrecht op voorhand zeker niet uit. De oefenmeester die momenteel geen club heeft, werd gelinkt aan een dienstverband in de Domstad. Voor die klus voelt hij zich op voorhand zeker niet te groot. "Maar ze hebben nog niet gebeld", verduidelijkt hij.

Dat vertelt hij tijdens de radio-uitzending van Veronica Inside. "Ik voel me er niet te groot voor", aldus Van Bommel, die dus nog geen contact had met FC Utrecht. "Maar als je een vraag krijgt, ga je het pas echt overwegen. Anders dan wat, als. Maar de club past qua werklust, qua motivatie en wat mensen graag willen zien wel bij mij. Dat je er in elk geval alles aan doet. Dat betekent overigens niet dat andere clubs afvallen."

Want de coach had nog geen contact met FC Utrecht, maar is de laatste tijd wel door andere partijen benaderd. "Als je de vraag krijgt, ga je er pas over nadenken. Ja, er zijn wel vragen gesteld, meerdere vragen, het is wat dat betreft best druk. Maar meer als in: 'als er bij ons iets gebeurt, aan het einde van het seizoen of tijdens het seizoen, sta je er dan voor open?' Nou, ik sta in principe voor heel veel open." De beschikbare coach liet in het midden of je dat concreet kan noemen, of niet. 

Bij FC Utrecht zal Rene Haké in elk geval tot en met de winterstop het vertrouwen krijgen, zo kwam eerder al naar buiten. Voor Fortuna Sittard, de club die ook nog een trainer zoekt, bleek eerder dat Van Bommel voor hen onhaalbaar was. Als de ontwikkelingen kloppen zoals die door Van Bommel werden beschreven, zien we hem binnenkort wellicht toch al weer terug langs het voetbalveld. 

Lees ook: Hake tot en met winterstop trainer van FC Utrecht: "Krijgt de kans"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen