Geen Engeland, maar Spanje voor buitenspeler Van La Parra

16 november 2020, 22:12

De zoektocht naar een nieuwe club is eindelijk ten einde voor Rajiv van La Parra. De 29-jarige buitenspeler zat lange tijd zonder club na zijn vertrek bij Rode Ster Belgrado, en heeft nu een nieuwe werkgever gevonden. Hij gaat spelen bij het Spaanse UD Logroñés.

PEC Zwolle en VVV-Venlo toonden belangstelling, maar Van La Parra leek hard op weg naar het Championship. Swansea City, Queens Park Rangers en Reading toonden concrete interesse in de 29-jarige vleugelaanvaller, terwijl ook Ipswich Town (League One) zijn belangstelling kenbaar maakte. Toch kwam het niet van een transfer naar die clubs en dus zat hij nog enige tijd zonder werkgever.

Maandag heeft Logroñés aangekondigd dat de aanvaller daar aan de slag gaat. Hij heeft voor een jaar getekend in de Spaanse tweede divisie. De stap is enigszins opmerkelijk, aangezien Van La Parra graag naar Engeland wilde. Hij beleefde daar ook zijn beste jaren van zijn loopbaan. De oud-speler van sc Heerenveen blonk daar uit bij Wolverhampton Wanderers, Brighton & Hove Albion, Huddersfield Town en Middlesbrough, maar zal voorlopig dus niet op de Engelse velden te zien zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen