Liverpool-zorgen: Henderson haakt af bij Engelse ploeg

16 november 2020, 21:07   Bijgewerkt: 16 november 2020, 21:21

De blessure van Jordan Henderson is dusdanig ernstig dat hij niet meer in actie zal komen voor de Engelse nationale ploeg in deze interlandperiode. Vandaag (maandag) werd de middenvelder onderzocht nadat hij tegen België (2-0) halverwege werd gewisseld. Liverpool heeft bevestigd dat Henderson terug is gekeerd naar zijn werkgever.

Henderson vroeg de wissel zelf aan, maakte Gareth Southgate na afloop van de wedstrijd bekend. Hij kampte met hamstringklachten en is maandag verder onderzocht. Daar kwam aan het licht dat zijn blessure dusdanig ernstig is, dat hij beter naar zijn club kan terugkeren. Dat is dus nu ook gebeurd. Voor Liverpool is dat andermaal slecht nieuws.

Zo nemen de zorgen voor trainer Jürgen Klopp toe. Joe Gomez liep vorige week een zware knieblessure op, Mohamed Salah testte vrijdag positie op corona en Andy Robertson verliet zondag het Schotse trainingskamp met hamstringklachten. Eerder belandden Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold, Alex Oxlade-Chamberlain, Thiago Alcântara en Fabinho al in de lappenmand.

Liverpool hervat zondag de Premier League met de topper tegen Leicester City. Over ruim twee weken nemen The Reds het in de Champions League op tegen Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen