Knoester: "Toen Botman werd doorgeschoven, hoopte ik"

16 november 2020, 19:52

Deze interlandperiode is een bijzondere geworden voor Mats Knoester. De centrumverdediger maakt een sterke indruk bij Heracles Almelo en werd door Erwin van de Looi beloond met een uitnodiging voor Jong Oranje nadat Sven Botman naar Oranje vertrok. Hij ziet het als een mooie eer.

Zondagmorgen kreeg Knoester te horen dat hij naar Zeist mocht komen. "Ik had een weekendje vrij en was terug in het zuiden om met mijn broer te trainen en mijn familie te zien. Na het telefoontje stapte ik snel in mijn auto, reed terug naar Almelo om mijn schoenen te halen en ging door naar Zeist", vertelt de verdediger via de clubkanalen. Na een negatieve coronatest kon hij zich bij de groep voegen.

Maandagochtend stond de oud-Feyenoorder op het veld met de ploeg. "Toen Sven Botman werd doorgeschoven naar de A-selectie van Oranje, hoopte ik stiekem op een telefoontje. Ik had het zondag niet meer verwacht. Natuurlijk ben ik ontzettend blij dat ik nu bij de selectie zit. Het is een mooie stap en ik ben trots om hier te zijn."

Knoester bereidt zich met Jong Oranje voor op het treffen met Jong Portugal van woensdagavond.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen