Onder Font is er voor Neymar geen plek bij FC Barcelona

16 november 2020, 14:59

Wordt Víctor Font gekozen als nieuwe president van FC Barcelona, dan is dat slecht nieuws voor Neymar. Onder het bewind van Font zal de Braziliaanse aanvaller niet terugkeren in Camp Nou. "Voor een speler die de club heeft aangeklaagd is geen plek", sluit hij de deur voor Neymar.

FC Barcelona en Neymar zijn verwikkeld in een juridische strijd. De Braziliaan, tegenwoordig in dienst van Paris Saint-Germain, meent recht te hebben op een tekenpremie van 43,65 miljoen euro. De Catalaanse club eist op zijn beurt 22 miljoen euro wegens contractbreuk. Afgelopen zomer ging de rechter deels mee in de lezing van Barça en werd Neymar veroordeeld tot een betaling van 6,7 miljoen euro. Neymar is in hoger beroep gegaan tegen de uitspraak.

Barça wil bovendien 10,2 miljoen euro terug van Neymar, zo schreef Mundo Deportivo vorige week. De aanvaller heeft in zijn tijd in Catalaanse dienst te veel salaris uitgekeerd gekregen. De club heeft nu een claim ingediend om het te veel betaalde loon terug te krijgen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen