Tweede hattrick op rij voor Sierhuis: "Daar tank je vertrouwen uit"

15 november 2020, 17:35

Kaj Sierhuis had in de 5-0 overwinning van Jong Oranje op Wit-Rusland opnieuw een groot aandeel. De spits scoorde een hattrick, zoals hij in de laatste interland tegen Cyprus ook al deed. Sierhuis haalt logischerwijs vertrouwen uit zijn doelpunten.

"Voor de vorige interlandperiode speelde ik nog niet in de basis. Ik kwam toen terug met een hattrick. Dat wordt natuurlijk ook op de club gezien", vertelt de spits van Stade Reims. "Toen begon ik in de basis te spelen. Ik heb vier wedstrijden achter elkaar gespeeld. Daar heb ik nog geen doelpunten gemaakt, maar hier nu wel drie. Daar tank je wel vertrouwen uit."

De grote uitslagen die Jong Oranje neerzet passen volledig bij de ambities van de ploeg, zo vertelt Sierhuis. "De statistieken liegen niet. We hebben veel doelpunten voor en maar weinig tegen (45 voor, 3 tegen, red.). Vanaf het begin hebben we gezegd dat dit is hoe we ons willen uiten als ploeg. Daar zijn we vanaf het begin mee aan de slag gegaan en ik denk dat het elke wedstrijd terug te zien is op het veld."

De wedstrijdbal die Sierhuis mee naar huis mag nemen komt naast zijn vorige te staan. "Deze wordt aan de collectie toegevoegd. Ik heb één kamertje dat eigenlijk een beetje mijn kamertje is. Een playstation, dartbord, een aantal shirts van teamgenoten en tegenstanders. Daar liggen ook twee - en nu drie ballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen