Hofland baalt: "Had spelers eruit moeten schoppen"

15 november 2020, 12:14

Kevin Hofland werd afgelopen week na teleurstellende resultaten op straat gezet bij Fortuna Sittard. De 41-jarige oefenmeester bezette met de Limburgers de laatste plaats in de Eredivisie, waardoor de club geen andere uitweg zag dan Hofland ontslaan. De voormalig verdediger baalt van hoe de zaken gelopen zijn.

Boos is Hofland niet, geeft hij te kennen bij Goedemorgen Eredivisie. "Ik ben teleurgesteld in de communicatie naar mij. De club heeft uitgesproken dat ze vertrouwen in me hadden, maar ineens werd ik naar het kantoor geroepen dat ik de spelers moest gaan inlichten over mijn vertrek. Zelf was ik redelijk verrast dat ik was ontslagen", aldus Hofland.

De coach trok het boetekleed aan. "Ik denk dat ik soms hardere beslissingen moeten nemen. Daar heb ik dingen laten liggen. Sommige spelers had ik al veel eerder de kleedkamer uit moeten schoppen." Hofland wil niet ingaan op namen. "Vooral vorig jaar had ik in verhouding veel stoorzenders. Het waren egootjes, daar had ik moeten ingrijpen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen