'Koeman ziet onderhandelingen over García muurvast zitten'

15 november 2020, 11:25

De onderhandelingen over de transfer van Eric García van Manchester City naar FC Barcelona zitten muurvast. Het negentienjarige talent wil dolgraag terugkeren naar zijn geboortestad, maar de twee topclubs zijn nog niet nader tot elkaar gekomen. Voor Ronald Koeman is de komst van de centrumverdediger cruciaal, gezien het feit dat de spoeling dun is.

Koeman heeft momenteel de beschikking over Clément Lenglet, Gerard Pique en Ronald Araujo. Ook Samuel Umtiti behoort tot zijn selectie, maar zal komende winter vertrekken. Daarom heeft Barça de gesprekken over García de afgelopen dagen hervat, meldt Diario Sport. De deal verloopt echter nog verre van soepel. City eist een transfersom van vijftien miljoen euro voor de speler die komende zomer een aflopend contract heeft. 

García wil terug naar Spanje om een basisplaats te veroveren. Bij City moet hij het te vaak doen met een reserverol. Het is voor Koeman te hopen dat de club de portemonnee wil trekken voor de nog onervaren verdediger. FC Barcelona kampt met financiële problemen, waardoor ook Memphis Depay nog in onzekerheid verkeert. Mocht Barça geen akkoord bereiken, is hij in de zomer in ieder geval gratis op te pikken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen