Mashart na fraaie stiftgoal: "Ik schrok er zelf van"

15 november 2020, 09:55

Met een sublieme stift hield invaller Jethro Mashart NAC Breda zaterdagavond aan een 1-0 zege op Telstar. De twintigjarige linksback tekende daarmee voor zijn eerste treffer als prof. Mashart werd na afloop overladen met complimenten en reacties, waarvan hij onder de indruk was.

"Ik heb mijn telefoon nog niet bekeken, ik ben benieuwd", zei de breeduit lachende Mashart tegen BN De Stem. Mashart kreeg de bal voor de voeten na een perfecte pass van Yassine Azzagari. "Ik nam de bal goed aan en zag de keeper uitkomen. Ik stiftte 'm er mooi overheen. Hier oefen ik niet op tijdens de training. Ik schrok er zelf van, haha."

Mashart was dolgelukkig na afloop. "Ik ben super blij met mijn eerste goal, ik ben er echt trots op. Hoe ik moest juichen, wist ik niet. Het ging allemaal heel snel. Gewoon met z'n allen naar de zijkant, lekker juichen. Deze dag ga ik nooit meer vergeten." Met zijn treffer hielp de jongeling zijn ploeg aan de drie punten. Nadat het in de eerste weken van het seizoen de koppositie bekleedde, zakte NAC steeds verder af. De Bredanaars bezetten momenteel weer de derde plaats in de Eerste Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen