'Juve aast op Gravenberch: Raiola wil talent naar Turijn brengen'

15 november 2020, 09:39

Ryan Gravenberch moet de volgende miljoenenaankoop van Juventus worden. De achttienjarige middenvelder van Ajax, die als basisspeler indruk maakt, staat hoog op het wensenlijstje van de Turijnse topclub. Juve wil zich eveneens versterken met David Alaba, met wie de eerste contacten reeds gelegd zijn.

Dat weet Mundo Deportivo. Wat betreft Gravenberch heeft Juventus al enkele bodem uitgebracht, maar die heeft Ajax resoluut geweigerd. Gravenberch is een cliënt van Mino Raiola, een van de beste zaakwaarnemers ter wereld. De Nederlandse Italiaan heeft goede contacten met Ajax én Juventus, iets waar de Italianen hopen van te profiteren. Tuttosport wist al te melden dat Raiola het talent graag naar Juventus wil brengen. 

Ook FC Barcelona heeft concrete interesse in de sterke middenvelder. Als zestienjarige kon hij al een lucratief contract ondertekenen in Camp Nou, maar die deal ketste af, maar Barça bleef Gravenberch volgen. Juventus hoopt de Spaanse grootmacht via Raiola te snel af te zijn. De jongste Ajax-debutant ooit isn dit seizoen vaste basisspeler in het keurkorps van Erik ten Hag.

Gravenberch is niet de enige speler die hoog op het Turijnse wensenlijstje staat. Ook David Alaba moet de Oude Dame komen versterken. De 27-jarige verdediger van Bayern München aast op een vertrek en heeft al contact gehad met diverse clubs. Juventus lijkt een van de grootste kanshebbers op zijn felbegeerde krabbel. Alaba zou een jaarsalaris van acht miljoen verlangen, waardoor FC Barcelona in ieder geval afhaakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen