Verrassende matchwinner Mashart: "Hij zat er aardig in"

14 november 2020, 21:36

Jethro Mashart was de verrassende matchwinner in het duel van NAC Breda tegen Telstar (1-0). De ploeg van Maurice Steijn wilde aanvallend voetbal laten zien, met basisplaatsen voor onder meer Sydney van Hooijdonk, Mario Bilate en Nick Venema. Toch was het de twintigjarige linksback die als invaller NAC aan de overwinning hielp.

"Hij zat er aardig in", zei Mashart na afloop tegenover FOX Sports over de fraaie treffer waarmee hij zich tot matchwinner kroonde. Hij kreeg de bal in de loop mee en chipte de bal over doelman Jasper Schendelaar heen. "Ik kreeg hem mooi mee van Yassin (Azzagari, red.), zag de keeper een beetje uitkomen en stifte er mooi overheen. Het was m'n eerste goal, ik ben er heel blij mee."

Mashart erkende dat het geen goede wedstrijd was van zijn ploeg. "We kregen niet heel veel kansen, maar wel een paar die we moesten maken. Zij kwamen er een paar keer goed door, maar benutten de kansen ook niet. Nick (Olij, doelman van NAC, red.) heeft ze ook goed tegengehouden." In de slotfase ging het nog bijna mis toen Schendelaar, de doelman van de tegenstander, meeging met een corner en tegen de lat kopte. Mashart was de keeper even kwijt in zijn eigen zestien. "Het was een beetje chaotisch, dus ik raakte hem kwijt. Gelukkig ging 'ie er niet in."

Lees ook: NAC ondanks aanvallende formatie met veel moeite langs Telstar

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen