Opnieuw plek voor Max in Duitse basiself tegen Oekraïne

14 november 2020, 20:29

Philipp Max staat in het Nations League-duel van Duitsland tegen Oekraïne opnieuw aan de aftrap. Eerder deze week maakte de 27-jarige linksback van PSV in de oefenwedstrijd tegen Tsjechië al zijn interlanddebuut. Daar was hij direct goed voor de assist op de enige treffer van de wedstrijd, wat vandaag beloond wordt met een nieuwe basisplaats.

"Philipp heeft een goede prestatie neergezet", zei bondscoach Joachim Löw na afloop van de wedstrijd tegen Tsjechië. "Hij heeft veel aanvalsdrang, met voorzetten achter de verdediging. De assist was een superactie van hem, heel erg goed voorbereid. Sowieso speelde hij erg goed."

Met Duitsland gaat Max vanavond op jacht naar de koppositie in groep 4 van League A van de Nations League. Het land deelt momenteel de tweede plaats met tegenstander Oekraïne. Beide landen staan op zes punten, waar koploper Spanje er zeven heeft. Aanstaande dinsdag nemen Spanje en Duitsland het tegen elkaar op in de laatste wedstrijd van de Nations League. De Spanjaarden zelf treffen vanavond eerst Zwitserland. Die wedstrijd begint net als Duitsland - Oekraïne om 20:45 uur vanavond. 

Opstelling Duitsland: Neuer; Ginter, Süle, Koch, Rüdiger, Max; Goretzka, Gündogan; Gnabry, Sané; Werner

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen