Snoei verwacht ondanks koppositie meer goals van zijn ploeg

14 november 2020, 19:27   Bijgewerkt: 14 november 2020, 19:43

De Graafschap is in ieder geval tot morgen (zondag) koploper van de Eerste Divisie. De ploeg won met 0-2 van FC Dordrecht, al had die score van trainer Mike Snoei wel wat hoger mogen uitvallen. De coach is naar eigen zeggen 'enorm tevreden' met het resultaat, maar erkent ook dat er 'van alles op aan te merken' valt.

Dat vertelde Snoei na afloop van de wedstrijd voor de camera van FOX Sports. "Voor rust moesten we nog twee goals maken", vond de trainer. "Ik vond Opoku onze beste aanvaller, maar dan moet je jezelf ook belonen. Hij schiet een keer op de lat, een keer op de bovenkant van de lat. Die moeten erin. Beloont hij zichzelf, dan maakt hij weer een stap. Hij wordt steeds belangrijker, maar beloon jezelf."

Volgens Snoei kon en móést de score hoger uitvallen. "Het zat er echt in. Zeker omdat je in de eerste tien minuten goed begint. Ik was benieuwd na een vermoeiende wedstrijd tegen NAC (inhaalwedstrijd afgelopen woensdag (1-0 winst), red.), maar we begonnen goed met veel energie. Als je dan zo'n lekkere goal maakt, dan verwacht je meer. Dat viel tegen."

Ondanks het drukke programma van De Graafschap werkt Snoei veel met een vaste kern spelers. Dat legt hij uit. "We werken ook aan vastigheden. We hebben al een heel nieuw middenveld ten opzichte van vorig seizoen, dus we hebben best veel tijd nodig om dat beter voor elkaar te krijgen. Als je dan ook nog heel veel gaat wisselen, wanneer komen dan die automatismes? We kiezen hiervoor en dat levert best wat op", refereert Snoei naar de koppositie in de Eerste Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen