IJsland na interlandperiode op zoek naar nieuwe trainer

IJsland na interlandperiode op zoek naar nieuwe trainer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 november 2020 – Erik Hamrén stapt na de twee aanstaande Nations League-duels op als bondscoach van IJsland. Dat kondigde de Zweedse trainer zaterdag aan. Eerder deze week liep hij met IJsland deelname aan het EK van 2021 mis door in een spannend kwalificatieduel met 2-1 onderuit te gaan tegen Hongarije. 

Hamrén werd na het WK van 2018, waar IJsland in de groepsfase strandde. Aan hem was de taak om met het land - na de eerste EK-deelname ooit in 2016 en het WK-debuut in 2018 - ook het komende EK te halen. In de kwalificatiepoule eindigde IJsland als derde, onder Frankrijk en Turkije. Via de play-offs kon de ploeg zich alsnog kwalificeren, maar na een krankzinnige slotfase tegen Hongarije bleef het land met lege handen. 

Ook in de Nations League ging het onder Hamrén niet goed. IJsland kan met nul punten niet meer van de laatste plaats af komen, waardoor degradatie uit League A al een feit is. In de uitwedstrijden tegen Denemarken (zondag 15 november) en Engeland (woensdag 18 november) - de laatste wedstrijden van Hamrén als bondscoach - staat dus niks meer op het spel. Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer?
Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.

Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen?
Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

gerelateerd