Berenactie Heerenveen krijgt vervolg in Dordrecht met schapen

14 november 2020, 16:51

De fraaie berenactie bij sc Heerenveen heeft een vervolg gekregen op de Nederlandse voetbalvelden. FC Dordrecht heeft voor de wedstrijd tegen De Graafschap de tribune van liefst vijfhonderd knuffelschaapjes voorzien. Die worden verkocht voor het symbolische bedrag van 20,20, waarvan de opbrengst naar KIKA en High Five Foundation gaat.

'Je kan de knuffel voor jezelf bestellen maar het is ook mogelijk deze te doneren aan een ziek kind. Wij zullen dan samen met de club zorgen dat de knuffels bij de kinderen terecht komen', schrijft FC Dordrecht over de fraaie actie, die tegen De Graafschap georganiseerd is door de supportersvereniging. Je kunt de knuffels ophalen of laten bezorgen, in dat geval komt er nog een klein bedrag (7,95 euro) overheen.

De actie van De Schapenkoppen is geïnspireerd door de succesvolle actie van sc Heerenveen, waar bijna twintigduizend (!) beertjes werden verkocht. De Friezen haalden met hun actie – die de hele wereld overging - liefst 313.649 euro op voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Alle beren in het stadion, plus nog eens 4.000.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen