Domper Feyenoord: Bijlow dit jaar niet meer in actie

13 november 2020, 20:27   Bijgewerkt: 13 november 2020, 21:48

Het zit Justin Bijlow niet mee. De keeper van Feyenoord viel zondag tegen FC Groningen in de warming-up uit met een blessure, net nadat hij voor het eerst was opgeroepen voor het Nederlands elftal. De 22-jarige keeper kampt met een voetkwetsuur en zal voorlopig nog niet inzetbaar zijn, zo heeft Feyenoord vrijdag laten weten.

Het was nog even de vraag hoe ernstig de blessure van de doelman was. De kwetsuur is dus behoorlijk ernstig, meldt de club. De verwachting van de Rotterdammers is dat Bijlow dit kalenderjaar niet meer in actie kan komen voor Feyenoord. Het zal een behoorlijke tik zijn voor de keeper en Feyenoord, omdat Bijlow de goede lijn van vorig seizoen dit voetbaljaar doortrok.

De Rotterdammers zullen nu een beroep moeten doen op Nick Marsman. De tweede keeper stond tegen Groningen ook al onder de lat bij Feyenoord. Bijlow mist zodoende nog drie Europa League-wedstrijden voor de winterstop en zal in de competitie onder meer de ontmoetingen met Vitesse en sc Heerenveen niet meemaken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen