Weer slecht nieuws Liverpool: Salah test positief op corona

13 november 2020, 16:40

Liverpool blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. De regerend kampioen van Engeland moet het al doen zonder Virgil van Dijk, Fabinho, Trent Alexander-Arnold en Thiago en zag deze week Joe Gomez een blessure oplopen bij de nationale ploeg. Ook over Mohamed Salah is slecht nieuws te melden, aangezien hij positief heeft getest op corona.

De buitenspeler verblijft in Egypte bij de nationale ploeg en heeft daar een positieve test afgelegd. Hij vertoont geen symptomen, laat de bond weten. Alle andere spelers en stafleden van de Egyptische ploeg hebben een negatieve test afgelegd. Egypte neemt het de komende dagen op tegen Kenia en de Comoren. Beide kwalificatieduels gaan aan de neus van Salah voorbij. Of hij ook wedstrijden van Liverpool gaat missen, is nog niet duidelijk.

Normaliter zal hij snel weer inzetbaar zijn voor zijn werkgever. De Champions League-wedstrijd tegen Ajax van 1 december moet in principe haalbaar zijn voor Salah. Of hij het duel met Atalanta van een week eerder gaat halen, is nog afwachten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen