Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

FC Emmen wint ook vriendschappelijk niet: 3-1 voor Heracles

FC Emmen wint ook vriendschappelijk niet: 3-1 voor Heracles

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 november 2020 – FC Emmen heeft ook in de oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo het tij niet kunnen keren en voor een overwinning kunnen zorgen. De geplaagde ploeg van Dick Lukkien ging met 3-1 onderuit op bezoek bij in Overijssel, al was er met Luciano Carty wel een lichtpuntje. De linksbuiten viel tegen Vitesse al goed in en nam vrijdagmiddag het enige doelpunt voor de rekening van de gasten.

De negentienjarige buitenspeler gaf afgelopen weekend tegen Vitesse een assist, het was zijn tweede optreden namens FC Emmen in de Eredivisie. Bij de Drenten zou aanwinst Donis Avdijaj zijn eerste minuten maken, maar het is onduidelijk of hij ook daadwerkelijk op het veld heeft gestaan, omdat er weinig openheid over het duel is gegeven.

Omdat beide clubs over het verloop van de wedstrijd en de opstellingen geen mededelingen deden, is het onbekend wie er exact allemaal speelden, maar de herstelde keeper Janis Blaswich was er TC/Tubantia nog niet bij. En Orestis Kiomourtzoglou stond na zijn coronabesmetting in elk geval wel weer op het veld bij de thuisploeg.

Heracles Almelo – FC Emmen 3-1 (49. Luciano Carty, 63. Sinan Bakis, 71. Jeff Hardeveld, 84. Ricardo van Rhijn (e.d.))

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd