Geen speeltijd voor Neymar: aanvaller keert terug naar PSG

13 november 2020, 09:51

Neymar komt in deze interlandperiode niet uit voor de nationale ploeg van Brazilië. De aanvaller van Paris Saint-Germain kampte al met een blessure, maar blijkt nu ook niet meer tijdig te kunnen worden opgelapt voor de duels met Venezuela (vrijdagnacht) en Uruguay (dinsdagnacht). Zodoende keert de Braziliaan terug naar Parijs.

Een vervanger wordt er niet meer opgeroepen, want de Braziliaanse bondscoach Tite had met Pedro van Flamengo al een extra aanvaller opgeroepen. Neymar kon namelijk sowieso niet tegen Venezuela in actie komen vanwege zijn spierblessure, maar de hoop was op speeltijd tegen Uruguay. Door die hoop is door bondsarts Rodrigo Lasmar inmiddels ook een streep gezet.

Dat is vervelend nieuws voor Tite, want ook Phillipe Coutinho (FC Barcelona, Fabinho (Liverpool) en Rodrigo Caio (Flamengo) zijn al afwezig vanwege blessureleed, terwijl Casemiro, Eder Militão en Gabriel Menino een positieve coronatest hebben afgelegd om die reden ontbreken. Brazilië speelt de duels voor de WK-kwalificatiecyclus, waarin het de eerste twee wedstrijden won.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen