Feyenoord verlengt contract Sinisterra tot zomer van 2023

12 november 2020, 16:12   Bijgewerkt: 12 november 2020, 16:20

Feyenoord gaat langer door met Luis Sinisterra. De Rotterdammers maken donderdagmiddag via de officiële kanalen bekend dat de optie van twee seizoenen in het contract van de 21-jarige Colombiaanse aanvaller is gelicht. Sinisterra ligt nu tot medio 2023 vast in De Kuip.

Feyenoord nam Sinisterra in de zomer van 2018 over van het Colombiaanse Once Caldas. In zijn eerste jaar in Rotterdamse dienst kwam de vleugelaanvaller weinig aan spelen toe, maar vorig seizoen brak hij alsnog door in De Kuip. Door een zware knieblessure kwam in februari een abrupt einde aan zijn seizoen. Inmiddels bevindt Sinisterra zich in de laatste fase van zijn herstel.

Hoewel de Colombiaan er lang is geweest, heeft men in Rotterdam nog altijd het volste vertrouwen in hem. "Het is een lange weg naar herstel voor Luis geweest die, gelukkig voor hem en voor ons, nu bijna ten eind einde is. Ondanks dat het zwaar was, is hij de afgelopen maanden nooit gestopt met lachen. Met het lichten van de optie in zijn contract willen we ons vertrouwen naar hem uitspreken en hem belonen", aldus technisch directeur Frank Arnesen.

"Al moet de grootste beloning na al dat harde werken straks nog komen met een succesvolle terugkeer op het veld", gaat Arnesen verder. "We hebben er alle vertrouwen in dat hij sterker terugkomt en hier nog een heel mooie toekomst tegemoet gaat. Niet voor niets hebben we ook al met elkaar afgesproken binnen niet al te lange termijn ook te gaan praten over een nog langere verbintenis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen