Kashia droomt van treffen met Nederlands elftal op EK 2021

12 november 2020, 12:36

Guram Kashia (33) staat met Georgië voor een cruciale wedstrijd in aanloop naar mogelijk het EK 2021. De ploeg strijdt namelijk tegen Noord-Macedonië voor een EK-ticket, waardoor de verdediger mag dromen van een weerzien met Nederland in Groep C. "We strijden voor elkaar en vanavond moet de beloning komen waar we al zo lang voor strijden."

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. De verdediger krijgt met Georgië die kans, vanwege de nieuw opgezette Nations League. "Zo eerlijk moeten we zijn, want anders waren we nooit zo ver gekomen. Maar we hebben het wel 100 procent verdiend, in elk kwalificatieduel waren we de bovenliggende partij. We hebben een kans gekregen van de UEFA en die hebben we met beide handen gepakt", stelt de voormalig Vitessenaar, die momenteel in de MLS speelt.

Lees ookNederland weet donderdagavond wie laatste EK-opponent is

Hoewel de verdediger nog niet aan een weerzien met Nederland – het land waar hij nog een huis heeft en zo regelmatig als mogelijk komt – durft te denken, is de gedachte al wel door zijn hoofd geschoten. "Maar stiekem heb ik er wel al aan gedacht. Het zou een droom zijn om tegen Oranje te spelen. In mijn tweede vaderland nog wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen