Danilo ziet goede Twente-start beloond met Braziliaanse oproep

12 november 2020, 08:21

FC Twente-uitblinker Danilo (21) heeft een fraaie beloning gekregen voor zijn geweldige start in de Eredivisie dit seizoen. De aanvaller is door de bondscoach van het olympisch team van Brazilië (O23 jaar) opgeroepen voor de komende interlands, omdat Ajacied Antony en Luiz Felipe (beiden geblesseerd) en Ayrton Lucas (positieve coronatest) niet beschikbaar zijn.

Ook David Neres (Ajax) en Mauro Júnior (PSV) maken deel uit van de Braziliaanse O23-selectie, dat in de komende week tegen Zuid-Korea en Egypte speelt. Ook Gustavo Assunção (Famalicão) en Murilo (Lokomotiv Moskou) zijn bij de Braziliaanse selectie gehaald, vanwege de vele afwezigen.

Danilo krijgt zijn oproep voor de goede prestaties dit seizoen. De van Ajax gehuurde aanvaller maakte al acht doelpunten namens FC Twente tot dusver en gaf bovendien vier assists. In Enschede speelde ook Vaclav Cerny zich in de kijker van de nationle ploeg van Tsjechië, waarvoor hij gisteravond (woensdag) debuteerde. Joël Drommel voegde zich eveneens voor het eerst bij de selectie van het Nederlands elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen