NAC Breda strijdvaardig: "Competitie nog lang niet gespeeld"

11 november 2020, 22:12

NAC Breda ging woensdagavond op De Vijverberg voor de vierde keer in vijf wedstrijden onderuit. De Bredase club kwam tekort tegen de directe concurrent en verloor de topwedstrijd met 1-0. Door de nieuwe nederlaag maakt NAC een pas op de plaats op de ranglijst. "De competitie is nog lang niet gespeeld. Absoluut niet", Lex Immers tegen BN De Stem.

Het verhaal van NAC Breda is bekend. De Parel van het Zuiden won de eerste zes wedstrijden en werd daarna getroffen door een corona-uitbraak. Sindsdien verloor NAC vier keer in de competitie en werd de club uitgeschakeld in de KNVB Beker.

Na de nederlaag tegen De Graafschap is NAC Breda terug te vinden op de vijfde plaatss. "Kleine wedstrijden moet je winnen. Maar deze topper vond ik ook belangrijk omdat het een inhaalwedstrijd was. Als je deze had gewonnen, had je er weer bij gestaan", baalt Immers.

De routinier zit niet bij de pakken neer en kijkt alweer vooruit naar de wedstrijd van zaterdag tegen Telstar. "Uiteindelijk weten we dat we het kunnen, er is genoeg scorend vermogen. Zaterdag krijgen we weer een kans en gaan we op zeker scoren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen