'Barcelona gaf te veel salaris aan Neymar en wil tien miljoen terug'

11 november 2020, 11:37

FC Barcelona en Neymar blijven verwikkeld in problemen. Eerder dit jaar verloor Neymar al een zaak van zijn oude club waarin hij een tekenpremie van veertig miljoen euro wilde hebben en mogelijk staan beide partijden binnenkort weer tegenover elkaar. Barcelona wil namelijk salaris terug dat eerder is uitgekeerd.

Volgens El Mundo Deportivo heeft Barcelona in 2015 een fout gemaakt met het inhouden van belasting bij het betalen van Neymar. Daardoor heeft de Braziliaan destijds teveel salaris ontvangen van de Spanjaarden. Barcelona heeft een claim ingediend bij de speler van Paris Saint-Germain om de tien miljoen euro terug te krijgen. Gaat Neymar daar niet mee akkoord, dan volgt er mogelijk een nieuwe rechtszaak. Eerder dit jaar stonden de partijen ook al tegenover elkaar. Barcelona won de zaak, waardoor Neymar naast de veertig miljoen euro greep waar hij claimde recht op te hebben.

De 28-jarige Neymar speelde tussen 2013 en 2017 bij Barcelona. In 2016 vertrok hij voor een bedrag van 222 miljoen euro naar Parijs.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen