ADO haalt assistenten toch weer terug bij eerste elftal

11 november 2020, 10:30

Michele Santoni en Rick Hoogendorp vertrokken vorige week uit de staf bij ADO Den Haag, maar keren toch weer terug. De dolende club heeft woensdag aangekondigd dat het duo weer deels terugkomt. Zij maken zodoende onderdeel uit van de technisch staf van hoofdtrainer Ruud Brood en assistent Adrie Bogers.

ADO meldt dat Santoni en Hoogendorp deels terugkeren. 'Maar dat gebeurt wel met een andere rolverdeling dan voorheen', bericht de club. ' Santoni is tweede assistent en gaat zich met name richten op videoanalyse en de sportwetenschappelijke benadering. Hoogendorp zal één of twee keer per week op het veld staan als spitsentrainer. De rest van zijn werkzaamheden voert de oud-spits uit bij ADO Den Haag Onder 21.'

Santoni liet vorige week nog weten te vertrekken uit de staf van het eerste. "Ik heb besloten om mijn handen ervan af te halen. Ik heb er vooral geen zin in dat er onrust gecreëerd wordt van buitenaf. Dat maakt het niet makkelijker", zei hij tegen de NOS. Nu is de assistent dus toch terug bij de selectie.

Brood en Bogers staan woensdag voor het eerst op het veld als de nieuwe trainers van ADO. Brood is de opvolger van de afgelopen weekend ontslagen Aleksandar Rankovic. Het is aan hem om ADO omhoog te helpen op de ranglijst. Met slechts vier punten uit acht duels kende de club uit de Hofstad een valse start.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen