Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Te Wierik vreest ontslag Cocu: "Geen idee hoe het zal gaan"

Te Wierik vreest ontslag Cocu: "Geen idee hoe het zal gaan"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 november 2020 – Met hoge verwachtingen streek Mike te Wierik in de zomer neer bij Derby County, waar hij als nieuwste aanwinst werd gehaald door trainer Phillip Cocu. De Engelsen zijn echter bezig aan een dramatisch seizoen in het Championship en staan laatste. Cocu, die in quarantaine zit, staat daardoor onder druk. Te Wierik hoopt dat zijn landgenoot aanblijft.

De 28-jarige verdediger is af en toe basisspeler en zit ook geregeld op de bank. "We staan laatste in de competitie, dus de druk wordt groter, zeker op de trainer. Derby is een grote club, de verwachtingen zijn hoog en dat merk je", vertelt Te Wierik aan Tubantia. "Cocu heeft mij gehaald. Ik heb geen idee hoe het zal gaan als hij weg moet. Of wat de eventuele nieuwe eigenaar wil. Ik hoop vooral dat we het nog om kunnen draaien."

Te Wierik had zich wel wat anders voorgesteld van zijn tijd in Engeland. Hij hoopte op prachtige wedstrijden in volle stadions, maar dat is door de pandemie nog niet aan de orde. Dat Derby slecht draait, helpt uiteraard ook niet mee. Te Wierik, die met zijn vriendin in Engeland zit, kan geen eenduidig antwoord geven of hij dezelfde keuze had gemaakt als hij dit vooraf had geweten. "Het is dubbel, we hadden het ons anders voorgesteld. Ik had de beleving in de stadions graag meegemaakt. Het is gaaf om hier te mogen spelen, maar de situatie is nu niet optimaal. Corona maakt het voor veel mensen lastig. Ik relativeer dan ook weer meteen: er zijn mensen die er erg ziek van worden, dat is zoveel erger."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd