Mulenga sliep nacht voor heldenrol niet vanwege geboren dochter

Mulenga sliep nacht voor heldenrol niet vanwege geboren dochter

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 november 2020 – Jacob Mulenga (36) heeft dinsdagavond genoten van zijn hoofdrol bij Go Ahead Eagles. Toch had het niet veel gescheeld over de spits had helemaal niet meegedaan bij de uitwedstrijd tegen Telstar. Afgelopen nacht werd hij namelijk vader van dochter en nog geen 24 uur later kroonde hij zich in Velsen met twee rake kopballen tot de held.

"Ik heb vannacht eigenlijk niet geslapen, het was een hele lange nacht voor mij", vertelde Mulenga met een big smile voor de camera van FOX Sports. "Ik ben heel trots op mijn vrouw, gelukkig gaat met de baby alles goed. Maar ik was nog half aan het slapen, ja. Gelukkig viel ik goed in en ging het ook goed."

Na 34 seconden lag de bal namelijk al in het net voor Mulenga, die met zijn hoofd van dichtbij raak knikte uit een corner. Het was zijn eerste balcontact en bovendien de snelste goal van een invaller dit seizoen in de Eerste Divisie. "Maar de credits zijn voor het team, zij hebben het meeste werk gedaan", wilde Mulenga van geen hoofdrol weten. "Het gaat goed dit seizoen, maar we hebben nog een lange weg te gaan."

Lees ook22.500 niet-aanwezige fans missen heldenrol Mulenga in Velsen

Reacties

gerelateerd