Wijnaldum leeft mee met Van Dijk: "Je gaat door een hel"

9 november 2020, 19:12

De selectie van het Nederlands elftal is maandag bij elkaar gekomen in Zeist. Dat gebeurde zonder de geblesseerde aanvoerder Virgil van Dijk, die nog maanden zal moeten revalideren bij Liverpool. Zijn ploeggenoot Georginio Wijnaldum leeft met zijn maatje mee.

Wanneer hij weer hersteld is van zijn zware knieblessure, is nog niet duidelijk. Of het EK van komende zomer haalbaar is, is ook nog niet bekend. "Met Gods wil komt Virgil snel terug", reageert Wijnaldum bij Voetbal International. "Het is een moeilijke tijd voor hem, dit is het ergste wat je als voetballer kan meemaken. Je gaat door een hel. Maar ik vind dat hij heel sterk is. We FaceTimen af en toe en dat is heel prettig."

Wijnaldum bereidt zich met Oranje voor op het oefenduel met Spanje en de twee Nations League-wedstrijden daarna. Er gingen de afgelopen periode geluiden op dat het beter was om de interlands voor de volle kalender en de pandemie niet te laten spelen. Wijnaldum deelt die mening niet. "We spelen drie interlands en dat kost energie. Maar als voetballer vind ik het geweldig om veel wedstrijden met het Nederlands elftal te spelen. Iedereen die nu bij Oranje is, is blij met deze interlands. Op dit moment voel ik me heel goed en heel fit. Maar we zitten pas aan het begin van het seizoen. Ik weet niet hoe het later zal zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen