Labyad wordt verrast met oproep voor Marokko

9 november 2020, 13:21   Bijgewerkt: 9 november 2020, 13:49

Zakaria Labyad mag zich alsnog bij de selectie van Marokko voegen. De middenvelder van Ajax was aanvankelijk niet geselecteerd, maar is alsnog opgeroepen. De laatste keer dat Labyad in actie kwam voor zijn land, was in maart 2018. Sindsdien zat hij lange tijd niet meer bij de groep.

De middenvelder werd vorige maand ook al opgeroepen, maar koos er toen voor om thuis te blijven. Zijn hoogzwangere vrouw lag namelijk op het punt van bevallen. Ditmaal stapt hij wél in het vliegtuig. Marokko spelt de komende dagen twee kwalificatieduels voor de Africa Cup. de Centraal-Afrikaanse Republiek is twee keer de tegenstander.

De 27-jarige Labyad schopte het tot dusverre tot vijf optredens voor zijn land. Als PSV'er maakte hij in 2012 zijn debuut voor de Leeuwen van de Atlas. Labyad is dit seizoen vaak basisspeler bij Ajax en mocht daardoor al hopen op een plek bij de selectie. Die kreeg hij eerst niet, in tegenstelling tot ploeggenoot Noussair Mazraoui. Ook ex-teamgenoot Hakim Ziyech (nu Chelsea) is geselecteerd.

Geen Svensson

Voor Jonas Svensson zit er deze week geen Europese trip in. De rechtsback van AZ heeft een blessure overgehouden aan de ontmoeting met sc Heerenveen en ontbreekt daardoor in de selectie van Noorwegen. Zijn ploeggenoot Fredrik Mitdsjø voegt zich daarentegen wel bij de selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen