Slecht nieuws voor Bergwijn: 'Spurs wil Bale kopen'

9 november 2020, 13:10

Gareth Bale speelt tot het einde van het seizoen op huurbasis voor Tottenham Hotspur, maar de kans is groot dat de Welshman ook na de zomer nog actief is in Londen. De aanvaller wordt bij Real Madrid verguisd en mag vertrekken. José Mourinho heeft bij de Spurs wél plek voor de linkspoot. Een langer verblijf kan zomaar eens het einde van het Spurs-tijdperk van Steven Bergwijn inluiden.

Tottenham Hotspur staat ervoor open om de verloren zoon in de transferwindow definitief over te nemen, schrijft Mundo Deportivo. Bij het Real Madrid van Zinédine Zidane was Bale van de radar geraakt. Daar zou Mourinho maar wat graag gebruik van willen maken: de Portugees gebruikte Bale al in drie Premier League-duels, waarin hij eenmaal trefzeker was.

Volgens Calciomercato hoeft Tottenham Hotspur slechts vijftien miljoen euro te betalen voor zijn komst. Dat is aanzienlijk lager dan de Londenaren in 2013 voor hem kregen: destijds vertrok Bale voor de recordsom van honderd miljoen euro. Ondanks het feit dat Bale onder meer tweemaal landskampioen, vier Champions League-trofeeën, één Copa Del Rey en drie WK-titels veroverde, werd hij nooit onomstreden in Santiago Bernabeu.

Het langere verblijf van Gareth Bale zou slecht nieuws betekenen voor Steven Bergwijn. De aanvaller van Oranje speelt sinds januari 2019 voor Tottenham, maar is langzaam gedaald in de pikorde. De ex-PSV'er begon zijn verblijf nog als basisklant, maar is sinds de komst van Bale steeds verder uit de gratie geraakt. Afgelopen weekend tegen West Bromwich Albion zat Bergwijn niet eens bij de selectie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen