'Midtjylland - Liverpool op losse schroeven door corona'

9 november 2020, 11:19   Bijgewerkt: 9 november 2020, 11:28

Het is hoogst onzeker of Liverpool op 9 december op bezoek gaat bij FC Midjylland voor de vierde Champions League-wedstrijd. In Groot-Brittannië zijn de coronamaatregelen aangescherpt, waardoor er geen uitzondering meer wordt gemaakt voor topsporters. Liverpool en het Deense Midtjylland zijn poulegenoten van Ajax.

Tot deze week hoefden Engelse topsporters niet twee weken in quarantaine nadat ze terugkwamen uit Denemarken, in tegenstelling tot andere reizigers. Dat voorrecht gaan de Engelse clubs volgens The Daily Mail nu verliezen. Daardoor overweegt Liverpool om niet af te reizen naar Denemarken. Als de Premier League-kampioen twee weken in quarantaine moet, kan er een streep door de competitieduels met Fulham, Tottenham Hotspur en Crystal Palace.

Met negen punten uit drie duels is Liverpool geweldig aan het nieuwe Champions League-seizoen begonnen. Poulegenoten Atalanta en Ajax volgen op vier punten, terwijl Midtjylland nog geen punten heeft verzameld. Ook in de Premier League is Liverpool goed gestart: The Reds voeren opnieuw de ranglijst aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen