Götze weer in beeld bij Duitse ploeg: "Verrassend"

9 november 2020, 10:28

Joachim Löw stelt wekelijks zijn televisie af op de Eredivisie om de verrichtingen van Mario Götze in de gaten te houden. De 28-jarige middenvelder koos er afgelopen transferwindow voor om zijn carrière een impuls te geven door bij PSV te gaan spelen. Dat doet hij in de eerste weken zo verdienstelijk, dat hij weer op de radar van de nationale ploeg is gekomen.

Zijn laatste interland dateert van drie jaar geleden. Toch gloort er nu een comeback voor de ex-middenvelder van Borussia Dortmund en Bayern München. "Ik vind dat hij precies de juiste beslissing heeft genomen voor zichzelf. We verliezen hem ook niet uit het oog, dat is zeker", vertelt Löw aan Sportbuzzer, die contact hield met de middenvelder. "Ja, hij heeft me op de hoogte gehouden."

Löw heeft respect voor de keuze van Götze om te kiezen voor speeltijd in de Eredivisie. "Alles in Duitsland is altijd op hem gericht geweest. Hij had een rugzakje na het WK, het was zeker een zware last. Daarom ben ik blij dat hij zo'n goede start heeft gemaakt in Eindhoven. Ik vind het verrassend. Hij is fris, wendbaar en gelukkig." Afgelopen weekend was de rechtspoot opnieuw trefzeker namens PSV. Tegen Willem II zorgde de Duitser voor de 2-0.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen