Memphis blijft hinten op vertrek: "Geen beloftes"

9 november 2020, 14:18

Memphis Depay blijft nog altijd een vertrek bij Olympique Lyon suggereren. De aanvaller van het Nederlands elftal was afgelopen zomer dichtbij een overstap naar FC Barcelona, maar zag die deal op het laatste moment afketsen. Daardoor staat hij dit seizoen nog altijd onder contract bij Olympique Lyon, een situatie waar beide partijen volgens Memphis goed van moeten profiteren.

Met Memphis in de basis won Lyon gisteren met 2-1 van Saint-Étienne, waardoor het klom naar de vijfde plaats in de Franse Ligue 1. De driepunter was na afloop echter niet het onderwerp van gesprek. Opnieuw werd Memphis gevraagd naar een eventueel vertrek. "Ik ga geen beloftes doen waarvan ik niet zeker weet of ik ze kan nakomen. Ik denk dat Lyon nu moet profiteren van mijn aanwezigheid hier. En ik moet profiteren van het feit dat ik hier ben", zei de aanvaller in gesprek met Franse media. 

Deze week meldt Memphis zich bij Oranje. De 26-jarige rechtspoot beleeft een goede competitiestart. In de eerste tien speelronden was hij vijfmaal trefzeker en bereidde hij drie treffers voor. Het was dé reden waarom Ronald Koeman de aanvaller dolgraag aan zijn selectie bij FC Barcelona wilde toevoegen. Barça hoopt in januari op een nieuwe kans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen