Arsenal in eigen huis vernederd door Aston Villa

8 november 2020, 22:11

Arsenal is in eigen huis voor schut gezet door Aston VillaThe Villans wonnen in het Emirates Stadium maar liefst met 0-3. Spits Ollie Watkins was twee keer trefzeker voor de bezoekers. Anwar El Ghazi viel vlak voor tijd in bij Aston Villa en maakte zo zijn eerste minuten in de competitie.

Voor Arsenal is de nederlaag zeer zorgelijk, want bij een overwinning had de ploeg van Mikel Arteta de aansluiting gemaakt met de subtop van de Premier League. Die plek is nu toebedeeld aan Aston Villa, dat uitstekend voor de dag kwam in Londen. Vrijwel direct leek het op voorsprong te komen via een heerlijk afstandsschot van John Mc Ginn, maar doordat Ross Barkley buitenspel stond, ging die treffer niet door. Toch hield de druk van Villa aan, waar Arsenal werkelijk niets klaar wist te spelen. De bezoekers namen dan ook de leiding. Jack Grealish en Barkley zetten de aanval op, waarna een voorzet van Matt Targett via Bukayo Saka tot doelpunt werd gepromoveerd.

Arsenal kwam afgelopen donderdag in de Europa League nog goed terug na een achterstand tegen het bescheiden Molde (4-1), maar maakte daar tegen Aston Villa nooit aanspraak op. De ploeg van Dean Smith vermorzelde eerder al Liverpool in eigen huis met 7-2 en liet tegen Arsenal bij vlagen prima combinatiespel zien. Eén van die mooie aanvallen werd na 72 minuten dan ook afgerond door Ollie Watkins. Barkley zette een lange bal in één keer voor en Watkins kopte binnen. Diezelfde Watkins was even later opnieuw het eindstation voor de 0-3, waarmee hij zijn zesde competitietreffer in zeven duels binnenschoot.

The Gunners lijken opnieuw een zeer lastig seizoen tegemoet te gaan. Momenteel staat het slechts elfde met twaalf punten uit acht wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen