Tottenham wint laat en komt aan kop in Premier League

8 november 2020, 15:16

Met grote moeite heeft Tottenham Hotspur zondag de uitwedstrijd tegen West Bromwich Albion in drie punten omgezet. De topclub stevende af op een doelpuntloze remise, maar trok in de uitwedstrijd tegen de promovendus in de slotfase alsnog aan het langste eind: 0-1.

Harry Kane werd de matchwinner bij Tottenham door twee minuten voor tijd de 0-1 op de borden te zetten. Een rake kopstoot van de aanvoerder was genoeg voor de overwinning. Qua spel viel het wat tegen wat Tottenham liet zien, zeker in de wetenschap dat Gareth Bale, Harry Kane en Heung-Min Son voor het eerst met zijn drieën in de basis stonden. Tottenham had wel het meeste balbezit, maar werd niet gevaarlijk genoeg tot het moment dat Kane alsnog toesloeg.

Tottenham is bezig aan een sterke reeks en staat nu bovenaan, met een punt meer dan Southampton. Liverpool staat derde met ook een punt minder. Die ploeg speelt zondag tegen Manchester City en kan bij winst weer aan kop komen. West Brom staat er met drie ppunten uit acht duels slecht voor en bezet de achttiende plaats.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen