Blije Fraser is niet bezig met Utrecht-geruchten: "Wil het afmaken"

Blije Fraser is niet bezig met Utrecht-geruchten: "Wil het afmaken"

8 november 2020 – Het heeft even geduurd, maar Sparta Rotterdam heeft zaterdag de eerste driepunter gepakt van het Eredivisie-seizoen. Op bezoek bij RKC Waalwijk werd er met 0-2 gewonnen en dat stemt uiteraard tot tevredenheid bij de club. Ook bij Henk Fraser, die wist dat het tijd werd voor een overwinning.

"We waren er aan toe en ik denk dat het behoorlijk terecht is", analyseerde de coach bij RTV Rijnmond. "Ontlading", zag de trainer bij zijn team. "We weten dat je in de situatie kunt komen dat je punten moet inhalen en dat kan stress opleveren. We willen heel graag en natuurlijk gaat het dan onbewust in je lichaam zitten. Maar twijfel was er niet. We hadden dit wel nodig, zo simpel is het ook."

In eerdere weken maakte Sparta geen goede indruk, maar tegen RKC was het vastberaden. "Ik denk dat we heel graag wilden winnen, de angst om te verliezen of gelijk te spelen was aanzienlijk minder vandaag", zeo Fraser. "Het gevoel was heel goed. De wedstrijden op slot gooien blijft een verbeterpunt, dat was vandaag ook weer zo. Je krijgt altijd nog een mogelijkheid tegen."

Utrecht
Fraser weet dat hij in het geruchtencircuit genoemd wordt als mogelijke opvolger van John van den Brom bij FC Utrecht. "Het is altijd leuk als je genoemd wordt, waar het ook is", reageerde de trainer. "Maar ik ben ergens aan begonnen bij Sparta, natuurlijk wil je dat afmaken. Weer in de eredivisie blijven is een droom. Iedere sporter heeft ambitie, dus ook iedere trainer heeft ambitie. Maar ik ben vooral bezig met Sparta, hetgeen wat vandaag het meest in mijn hoofd zat was drie punten pakken."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 19 april 2021

  2. zondag 18 april 2021