'Summerville-scenario blijft uit voor Feyenoord-talent Bannis'

7 november 2020, 22:12

Naoufal Bannis gaat zijn aflopende contract bij Feyenoord verlengen. De achttienjarige aanvaller heeft volgens het Algemeen Dagblad de clubdirectie laten weten dat hij spoedig zijn krabbel zet onder een contract tot de zomer van 2023. Daarmee wordt een vergelijkbaar scenario met dat van Crysencio Summerville voorkomen.

Bovengenoemd medium schreef donderdag dat technisch directeur Frank Arnesen de jonge aanvaller een ultimatum had gesteld. Bannis kreeg tot zaterdag de tijd om zijn aflopende contract te verlengen. Als hij niet zou bijtekenen, dan dreigde voor hem het scenario-Summerville. De onlangs negentien jaar geworden aanvaller weigerde zijn contract bij de Rotterdamse club te verlengen, werd teruggezet naar de beloften en vervolgens verkocht aan Leeds United.

Bannis maakte vorig weekend zijn eerste officiële doelpunt in de hoofdmacht van Feyenoord. Tegen FC Emmen kwam hij als vervanger van Steven Berghuis binnen de lijnen en scoorde hij in blessuretijd de 2-3. Midweeks tegen CSKA Moskou in de Europa League (3-1 winst) kreeg hij geen speeltijd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen