Wormuth: "Duidelijk rood, maar was geen bewuste overtreding"

7 november 2020, 22:02

Heracles Almelo verloor zaterdagavond met 3-2 bij VVV-Venlo, nadat het een helft lang met een man minder speelde na een rode kaart voor Adrian Szöke. De Hongaarse spits werd weggestuurd na een elleboog aan het adres van Danny Post. Heracles-trainer Frank Wormuth vond de rode kaart terecht, maar zag geen bewuste overtreding van Szöke.

De meningen over het wegsturen van de Heraclied waren verdeeld, maar Wormuth was duidelijk in zijn oordeel. "Ik snap dat hij de rode kaart krijgt, want zijn elleboog komt te hoog", zei Wormuth bij FOX Sports. "Maar het is geen bewuste overtreding. Ik weet zeker dat hij niet de intentie had om het gezicht te raken. Ik ben dan ook niet boos op hem", vertelde de Duitse trainer.

Hoewel Heracles lange tijd met tien man speelde, kwamen de bezoekers nog wel langszij via een benutte strafschop van Rai Vloet. Het bleek niet voldoende, want vlak voor tijd maakte Georgios Giakoumakis de winnende treffer voor VVV. "Ik ben niet teleurgesteld, want de ploeg heeft alles gegeven", vond Wormuth. "Als we niet in ondertal hadden gespeeld, was dit niet gebeurd. Maar dat we verkeerd staan te dekken bij het laatste doelpunt is een feit, dat moet beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen