Knotsgekke avond voor Giakoumakis: "Ik wilde zó graag scoren"

7 november 2020, 22:01

De wedstrijd tussen VVV-Venlo en Heracles Almelo was voor Giorgos Giakoumakis een emotionele rollercoaster. De Griekse spits miste een strafschop, gaf er in de slotfase eentje weg en maakte vlak voor tijd de winnende goal. "Het was een gekke avond", zegt hij voor gevoel voor understatement tegen FOX Sports.

Giakoumakis schreeuwde het uit van blijdschap toen hij in minuut 88 de 3-2 maakte. Een paar minuten daarvoor had de aanvaller de strafschop weggegeven waaruit de 2-2 viel. "Dat was echt stom van me. Ik dacht dat ik de bal zou hebben. Natuurlijk wist ik dat het een strafschop was toen ik hem raakte", vertelt de spits, die uiteindelijk toch weer het goudhaantje van VVV was. "Het was een verschrikkelijke avond en ik wilde zó graag scoren. Nog liever dan alle andere avonden."

Hans de Koning is blij met zijn spits, die dit seizoen al zeven keer heeft gescoord in de Eredivisie. "Volgens mij heeft hij nog nooit zo hard gejuicht bij een goal", glundert hij. "Ik ga hem zeggen dat het fantastisch is dat hij de goal heeft gemaakt en dat hij straks heel terug moet komen van de interlands."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen