Solskjaer nijdig ondanks cruciale zege: "Het is een puinhoop"

7 november 2020, 16:33

Door de overwinning van Manchester United bij Everton (1-3) is de druk op Ole Gunnar Solskjaer iets afgenomen. De Noorse trainer had na het laatste fluitsignaal op Goodison Park alle reden om opgelucht te zijn, maar was niet te genieten toen hij de pers te woord stond. Dat had niets te maken met de wedstrijd zelf, maar het tijdstip waarop zijn team moest aantreden.

Manchester United speelde woensdag in de Champions League een uitwedstrijd tegen Istanbul Basaksehir (2-1 nederlaag) en trad twee en een halve dag later aan tegen Everton. "We waren gedoemd te mislukken. We zijn in Turkije geweest, kwamen donderdagochtend terug en moesten zaterdag rond lunchtijd weer spelen. En we hebben dit seizoen al een hoop wedstrijden gespeeld. Het is een puinhoop", deed hij zijn beklag tegenover BT Sport.

Solskjaer begrijpt niet waarom de wedstrijd niet op een later moment werd gespeeld. "Het is voor spelers, in deze tijden, mentaal en fysiek uitputtend. Laat ons op zondag spelen. Hierna is een interlandbreak. Het is een grap", aldus de trainer. "De spelers verdienen beter. Luke Shaw heeft een hamstringblesssure opgelopen en zou er lang uit kunnen zijn, Marcus Rashford heeft ook last."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen