Mourinho maakt zich zorgen om Bale door dubbelrol Stuivenberg

6 november 2020, 20:10

De altijd uitgesproken José Mourinho heeft vrijdagmiddag zijn zorgen geuit over de fitheid van Gareth Bale tijdens de komende interlandbreak. Volgens de trainer van Tottenham Hotspur is het geen zuivere koffie dat de Nederlander Albert Stuivenberg, assistent-trainer van Arsenal, ook onderdeel uitmaakt van de staf van Wales. Door de schorsing van bondscoach Ryan Giggs is Stuivenberg deze interlandbreak samen met waarnemend hoofdcoach Robert Page eindverantwoordelijk voor de nationale ploeg.

"Het feit dat een van de coaches een Arsenal-trainer is, zorgt ervoor dat ik me niet op mijn gemak voel. Ik vind dat trainers van nationale ploegen niet ook voor een club zouden moeten werken", aldus Mourinho op de persconferentie van vrijdagmiddag. De Portugees is bang dat Bale, die zich net herpakt heeft bij Tottenham, niet voldoende rust zal krijgen. "We willen niet dat het werk van afgelopen tijd ovor niks is geweest. Ik verwacht dat Bale gaat spelen in de Nations League-wedstrijden van Wales, maar als zij net zoveel om hem geven als wij, managen ze zijn herstelperiode goed. Ze moeten voorkomen dat hij te vermoeid raakt."

Wales speelt donderdag 12 november een vriendschappelijke thuiswedstrijd tegen de Verenigde Staten. Daarna wachten Nations League-duels tegen Ierland en Finland. Page zal eindverantwoordelijk zijn en wordt geassisteerd door Rotterdammer Stuivenberg. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen