Cillessen vraagteken voor Oranje na nieuwe blessure op training

6 november 2020, 22:33

Jasper Cillessen kan volgende week mogelijk toch niet afreizen naar het Nederlands elftal. De doelman raakte vrijdag bij zijn club Valencia geblesseerd tijdens de training. Voor Cillessen is het extra zuur, omdat hij komend weekend tegen Real Madrid zijn basisrentree leek te kunnen gaan maken. Dat meldt het Spaanse Marca.

Cillessen keepte dit seizoen vooralsnog geen enkele wedstrijd bij zijn club. Nadat hij vorig seizoen een hevige concurrentiestrijd aan moest gaan met Jaume Doménech, verloor hij deze dit seizoen door een eerdere blessure al voor de competitie begonnen was. Volgens het Spaanse medium mocht Cillessen dit seizoen wel voor het eerst in de basis beginnen, maar is dat door zijn vroegtijdige vertrek op de training nu dus onzeker.

Na het duel tegen Real Madrid van aanstaande zondag (21:00 uur) zou Cillessen afreizen naar Nederland om aan te sluiten bij het Nederlands elftal. Ook dat lijkt nu onzeker. Oranje speelt op woensdag 11 november in eigen land een oefenwedstrijd tegen Spanje, waarna op zondag 15 november een thuiswedstrijd in de Nations League wacht tegen Bosnië-Herzegovina. Op woensdag 18 november reist het elftal af voor het Nations League-duel tegen Polen. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen